KAMUOYUNA DUYURULUR...

İlimizde sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı sebebiyle Sivas Belediyesi karla mücadele ekipleri de olağanüstü bir çalışma içerisine girdi.

Ana arterler başta olmak üzere şehrin dört bir yanında mahalleler ve ara sokaklarda çalışmalarını sürdüren ekipler, ulaşımda herhangi bir aksama olmaması adına kar küreme ve tuzlama işlemlerine büyük bir gayretle devam ediyor.
Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin'in bizzat sahada takip ederek yönlendirdiği karla mücadele çalışmaları, 24 saat esasına göre sürdürülüyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarına göre bugün (12.02.2020) ve yarın (13.02.2020) şehrimizde devam edecek yoğun kar yağışı sebebiyle, vatandaşların şahsi araçlarından ziyade toplu taşım araçlarını kullanmaları büyük önem arz etmektedir.

Oluşturma Tarihi :12 Şubat, 2020