2 BİN 300 AİLEYE YAKACAK YARDIMI…

Belediyemiz ve Hayat Ağacı Derneği iş birliği ile maddi durumu iyi olmayan ailelere, her yıl olduğu gibi bu yıl da odun yardımı yapılıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının bağışladığı atık odunlar, Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Odun Kesim ve Depolama Merkezinde kesilip paketlenerek ihtiyaç sahibi kimselere dağıtılıyor.

Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Duman, yakacak dağıtımı yapan ekiple birlikte bazı ailelere odunlarını teslim etti.

Başkan Yardımcımız Duman, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’in selamını iletti ve ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Odun yardımını teslim alan vatandaşlar ise yardımın kendilerine ulaştırılmasında emeği ve katkısı olan herkese duacı oldular.

Diğer yandan ihtiyaç sahibi olan ailelere 500’er kilogram torbalanmış odun dağıtacak. Mart ayına kadar 2 bin 300 aileye 650 bin TL değerinde yakacak odun dağıtılması planlanıyor.

Oluşturma Tarihi :09 Kasım, 2020