35 YILLIK ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU…

Belediyemiz altyapı ve yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mevlana Mahallesi’nde bulunan Güneş Evler Sitesinin 35 yıldır yaşadığı alt yapı sorunu yapılan çalışmalar sayesinde giderildi.

300 hanenin bulunduğu ve yaklaşık bin vatandaşın yaşadığı bölgede yapılan asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Mevlana Mahallesi Muhtarı Kazım Gözel, “35 yıldır yapılmayan ve 300 dairelik ve bin vatandaşımızın yaşadığı bölge de yapılan çalışmalardan dolayı sizlere mahallem adına teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliğini öncü kılarak yapmış olduğunuz hizmetlere minnet duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ise; “Bizim temel görevimiz insanların hayatını kolaylaştıracak, yaşam standardını artıracak projeleri hayata geçirmek. Bunları yaparken de şehrin alt yapısını, fiziki ve kültürel yapısını da koruyarak devasa projeleri hayata geçireceğiz. 2020 yılında pandemi nedeniyle başlayamadığımız projeleri 2021 yılında hayata geçirerek şehrimize vizyon ve değer katacak projeleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkanımız Bilgin, “İnsanımızın hayatını zorlaştıran mahalle, cadde ve sokaklarda küçük dokunma ile yapılabilecek çalışmaları yapmak bizim temel görevimiz. Bizim temel misyonumuz insan hayatını kolaylaştıran, insana dokunan hizmetleri hayata geçirmek ve hemşehrilerimizin yaşadığı sorunu çözmek. Burada yapılan hizmet ile vatandaşımızın sorunu çözüme kavuşmuş oldu. 65 mahallemize de eşit, adaletli ve hemşehrimizin mahalle de mutlu hissettiği hizmetlerimiz devam edecek. Bizi biz yapan bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Oluşturma Tarihi :23 Nisan, 2021